- Tytuł:
-
Zawartość witaminy C w owocach niektórych odmian róży i ich przetworach
Soderzhanie vitamina C v plodakh nekotorykh sortov rozy i v produktakh ikh pererabotki
Fresh rose hips and their preserves as a source of vitamin C - Autorzy:
-
Szczyglowa, M.
Luczakowa, J.
Siczkowna, J. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/873360.pdf
- Data publikacji:
- 1950
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
Rosa canina
Rosa rugosa
Rosa galica condita
roza dzika
owoce
witamina C
witamina P
zawartosc kwasu askorbinowego
owoce swieze
przetwory
owoce suszone
wild rose
fruit
vitamin C
vitamin P
ascorbic acid content
fresh fruit
product
dry fruit - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1950, 01, 3-4
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł