Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Oznaczanie zawartości azotynów i azotanów w niektórych warzywach krajowych

Tytuł:
Oznaczanie zawartości azotynów i azotanów w niektórych warzywach krajowych
Estimation of nitirites and nitrates in some home-raised vegetables
Autorzy:
Lemieszek-Chodorowska, K.
Michalak, I.
Pukorska, W.
Lisowska, W.
Kotlarek, J.
Cywinska, M.
Kula, H.
Mazurkiewicz, K.
Jarysz, M.
Kosinska, K.
Modrzejewska, H.
Kujawska, T.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/873276.pdf
Data publikacji:
1972
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
zawartosc azotynow
zawartosc azotanow
warzywa krajowe
oznaczanie zawartosci
badania naukowe
salata
rzodkiewka
szpinak
pietruszka
nawozy azotowe
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1972, 23, 5
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies