Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ substancji konserwujących żywność na aktywność katalazy i peroksydazy roślinnej oraz zwierzęcej. Część II. Badanie wpływu benzoesanu sodowego i sorbinianu potasowego na aktywność katalazy i peroksydazy krwi szczura

Tytuł:
Wpływ substancji konserwujących żywność na aktywność katalazy i peroksydazy roślinnej oraz zwierzęcej. Część II. Badanie wpływu benzoesanu sodowego i sorbinianu potasowego na aktywność katalazy i peroksydazy krwi szczura
The effect of food preservatives on the acttvity of animal and vegetable catalase and peroxidase Part. II. Etudy of the effects of sodium benzoate and potassium sorbate on the activity of blood catalase and peroxidase in rat
Autorzy:
Lemieszek-Chodorowska, K.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/873263.pdf
Data publikacji:
1973
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
zywnosc
katalaza
benzoesan sodu
sorbinian potasu
krew
szczur
zwierzeta doswiadczalne
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1973, 24, 5
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies