Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badania stopnia eliminacji wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych (WWA) z wody uzdatnianej

Tytuł:
Badania stopnia eliminacji wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych (WWA) z wody uzdatnianej
Issledovanie stepani ehliminacii policiklicheskikh aromaticheskikh uglevodorodov (PAU) iz vo vpemja ejo ochistki vodoprovodnojj stanciejj
Studies on the elimination of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAH) during treatment of drinking water in a municipal water-supply station
Autorzy:
Ochocka, J.R.
Grochmalicka-Mikolajczyk, J.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/873253.pdf
Data publikacji:
1981
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
weglowodory aromatyczne
woda uzdatniona
weglowodory
woda pitna
wrazliwosc na WWA
chlorowanie wody
uzdatnianie wody
badania
studnie glebinowe
probki wody
infiltracja
stacje wodociagowe
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1981, 32, 1
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies