- Tytuł:
-
Poziom histaminy i tyraminy w wybranych środkach spożywczych
Levels of histamine and tyramine in some food products - Autorzy:
-
Gajewska, R.
Lipka, E.
Ganowiak, Z. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/873247.pdf
- Data publikacji:
- 1991
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
histamina
tyramina
srodki spozywcze
oznaczanie zawartosci
fermentacja
ryby
przetwory rybne
sery
kapusta kwaszona - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1991, 42, 1
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł