Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Oznaczanie malationu i malaoksonu w produktach zbożowych

Tytuł:
Oznaczanie malationu i malaoksonu w produktach zbożowych
Determination of malathion and malaoxione in cereals
Autorzy:
Hellmann, B.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/873223.pdf
Data publikacji:
1973
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
malation
malaokson
produkty zbozowe
oznaczanie
badania naukowe
metody enzymatyczne
chromatografia cienkowarstwowa
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1973, 24, 2
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies