Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Skażenia radioaktywne niektórych produktów żywnościowych

Tytuł:
Skażenia radioaktywne niektórych produktów żywnościowych
Radioaktivnoe zarazhenie nekotoryh piszevyh produltov
Radioactive contamination of some food products
Autorzy:
Krauze, S.
Wozniak, J.
Swiatek, E.
Klimkowska, B.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/873199.pdf
Data publikacji:
1970
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
produkty spozywcze
skazenia radioaktywne
badania naukowe
zywnosc
radioaktywnosc
mleko
maka
sery
jaja kurze
salata
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1970, 21, 4
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies