Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Związki stosowane do aromatyzowania żywności i ich wykrywanie

Tytuł:
Związki stosowane do aromatyzowania żywności i ich wykrywanie
Pahcie veszestva primenjaemye v piszevyh produktah i ih obnaruzhivnie
Food additives used for odor enhancement and their detection
Autorzy:
Hordynska, S.
Legatowa, B.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/873031.pdf
Data publikacji:
1970
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
aromatyzowanie
zywnosc
badania naukowe
zwiazki zapachowe
produkty spozywcze
chromatografia cienkowarstwowa
zawartosc zwiazkow zapachowych
substancje zapachowe
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1970, 21, 5
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies