- Tytuł:
-
Związki stosowane do aromatyzowania żywności i ich wykrywanie
Pahcie veszestva primenjaemye v piszevyh produktah i ih obnaruzhivnie
Food additives used for odor enhancement and their detection - Autorzy:
-
Hordynska, S.
Legatowa, B. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/873031.pdf
- Data publikacji:
- 1970
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
aromatyzowanie
zywnosc
badania naukowe
zwiazki zapachowe
produkty spozywcze
chromatografia cienkowarstwowa
zawartosc zwiazkow zapachowych
substancje zapachowe - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1970, 21, 5
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł