- Tytuł:
-
Ocena higieniczna środków spożywczych w zakresie zanieczyszczenia metalami szkodliwymi dla zdrowia. II. Ołów, kadm, cynk i miedź w 20 podstawowych artykułach żywności
Investigations of food products for their contamination with harmful metals hygienic analysis. II. Lead, cadmium, zinc and copper in 20 basic food products - Autorzy:
-
Nikonorow, M.
Piekacz, H. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/873019.pdf
- Data publikacji:
- 1978
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
zanieczyszczenia zywnosci
zywnosc
zawartosc metali ciezkich
metale ciezkie
olow
kadm
cynk
miedz
oznaczanie
oznaczanie zawartosci
metody oznaczania
higiena zywnosci
zdrowie czlowieka
badania epidemiologiczne - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1978, 29, 6
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł