- Tytuł:
-
Ocena metody kolorymetrycznej z kwercetyną oznaczania zawartości cyny w artykułach żywności
Evaluation of a colorimetric method with quercetin for determination of tin content in foodstuffs - Autorzy:
-
Fitak, B.
Pilkowska, B. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/872692.pdf
- Data publikacji:
- 1973
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
metoda kolorymetryczna
ocena
kwercetyna
oznaczanie zawartosci
cyna
zywnosc
zawartosc cyny
produkty spozywcze - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1973, 24, 3
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł