- Tytuł:
-
Wartość odżywcza konserw z zielonego groszku. Część II. Zawartość niektórych witamin
Nutrient value of jack peas preserves. Part II. The content of some vitamins - Autorzy:
-
Secomska, B.
Dietl, B.
Ksiezny, S. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/872656.pdf
- Data publikacji:
- 1956
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
witaminy
groszek
wartosc odzywcza
konserwy
zawartosc witamin
zawartosc skladnikow mineralnych
tiamina
vitamin
pea
nutrient value
tinned food
vitamin content
nutritional component content
thiamine - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1956, 07, 1
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł