Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Metoda atomowej spektometrii absorpcyjnej oznaczania ołowiu, kadmu,cynku i miedzi w niektórych produktach warzywnych

Tytuł:
Metoda atomowej spektometrii absorpcyjnej oznaczania ołowiu, kadmu,cynku i miedzi w niektórych produktach warzywnych
metod atomnojj absorbcionnojj cpektrofotometrii dlja opredelenija cvinca, kadmija, cinkai medi v ovoshhnykh produktakh
A method of atomic absorption spectrophotometry for determination of lead, cadium, zinc and copper in vegetable food products
Autorzy:
Brzozowska, B.
Zawadzka, T.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/872623.pdf
Data publikacji:
1981
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
metoda ASA
oznaczanie
olow
cynk
kadm
miedz
produkty warzywne
bezpieczenstwo zdrowotne
zywienie czlowieka
metoda kolorymetryczna
wyniki badan
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1981, 32, 1
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies