Metoda atomowej spektometrii absorpcyjnej oznaczania ołowiu, kadmu,cynku i miedzi w niektórych produktach warzywnych metod atomnojj absorbcionnojj cpektrofotometrii dlja opredelenija cvinca, kadmija, cinkai medi v ovoshhnykh produktakh A method of atomic absorption spectrophotometry for determination of lead, cadium, zinc and copper in vegetable food products
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00