- Tytuł:
-
Powstawanie histaminy w mięsie ryb zakażonym pałeczkami z gatunku Proteus morgan
Histamine development ln the meat of fish contaminated with proteus morgani organisms - Autorzy:
-
Ganowiak, Z.
Gajewska, R.
Lebiedzinska, A. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/872583.pdf
- Data publikacji:
- 1979
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
Proteus morgani
bakterie
mieso ryb
ryby
histamina
zawartosc histaminy
oznaczanie zawartosci - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1979, 30, 4
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł