- Tytuł:
-
Porównanie metod wykrywania enterotoksyny gronkowcowej w żywności
A comparison of methods of detection of staphylococcal enterotoxin in foods - Autorzy:
-
Pliszka, A.
Windyga, B.
Maciejska, M.
Stec, E. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/872568.pdf
- Data publikacji:
- 1973
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
zywnosc
metody wykrywania
enterotoksyny
gronkowiec
kaszanka
salata
krem budyniowy - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1973, 24, 5
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł