Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mikroflora miazgi kakaowej i jej wpływ na zanieczyszczanie gotowych wyrobów cukierniczych

Tytuł:
Mikroflora miazgi kakaowej i jej wpływ na zanieczyszczanie gotowych wyrobów cukierniczych
Microflora of cocoa pulp and its influence of contamination of ready confectionery
Mikroflora kakao tertogo i vlijanie ejo na zagrjaznenie gotovykh konditerskikh izdelijj
Autorzy:
Warzecha, A.
Jakubowska, B.
Siwicka, H.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/872459.pdf
Data publikacji:
1985
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
mikroflora
miazga kakaowa
zanieczyszczenia
wyroby cukiernicze
wyroby gotowe
enterokoki
wyniki badan
zanieczyszczenia mikrobiologiczne
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1985, 36, 2
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies