- Tytuł:
-
Zastosowanie metody utleniania kwasem chromowym do oznaczania wartości kalorycznej gotowanych posiłków. Cz. I. Precyzja metody
Primenenie metoda okislenija khromovojj kislotojj varenykh produktov pri opredelenii ikh kalorichnojj stoimosti
Application of mineralization with chromic acid for determinatlon of caloiric value in cooked meals. I. Precision of the method - Autorzy:
-
Krauze, S.
Bozyk, Z.
Brzezinska, Z. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/872425.pdf
- Data publikacji:
- 1963
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
wartosc kaloryczna
posilki
oznaczanie
utlenianie
kwas chromowy
caloric value
meal
determination
oxidation
chromic acid - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1963, 14, 4
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł