Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ wybranych tłuszczów na trawienie białka i wchłanianie aminokwasów w przewodzie pokarmowym. Część I.

Tytuł:
Wpływ wybranych tłuszczów na trawienie białka i wchłanianie aminokwasów w przewodzie pokarmowym. Część I.
An influence of fat on digestibility and absorption of amino acids in aliment ary tract
Autorzy:
Ziemlanski, S.
Cieslakowa, D.
Palaszewska, M.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/872393.pdf
Data publikacji:
1972
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
bialko
trawienie tluszczow
aminokwasy
przewod pokarmowy
szczury Wistar
rasy zwierzat
tluszcze jadalne
olej sojowy
olej rzepakowy
zawartosc azotu
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1972, 23, 2
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies