Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ niektórych czynników analitycznych na wyniki równoczesnego oznaczania ołowiu, cynku, miedzi i kadmu metodą absorpcyjnej spektrofotometrii atomowej w wybranych produktach spożywczych. Cz. III. Metoda równoczesnego oznaczania ołowiu, kadmu, miedzi i cynku w sokach i w mleku

Tytuł:
Wpływ niektórych czynników analitycznych na wyniki równoczesnego oznaczania ołowiu, cynku, miedzi i kadmu metodą absorpcyjnej spektrofotometrii atomowej w wybranych produktach spożywczych. Cz. III. Metoda równoczesnego oznaczania ołowiu, kadmu, miedzi i cynku w sokach i w mleku
The effect of certain analytical factors on the results of simulataneous determinations of lead, zinc, copper and cadmium by the method of atomic absorption spectrophotometry in selected food products. Part III. The method of simulaneous determintions of lead, copper, cadmium and zinc in juices and milk
Autorzy:
Brzozowska, B.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/872361.pdf
Data publikacji:
1977
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
olow
cynk
miedz
kadm
spektrofotometria atomowa
produkty spozywcze
zawartosc olowiu
zawartosc kadmu
zawartosc miedzi
zawartosc cynku
soki
mleko
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1977, 28, 5
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies