- Tytuł:
-
Wpływ glukozy i krwi wieprzowej na efektywność podłoża "SK"
The influence of glucose and pig blood on the effectiveness of the "SK" medium - Autorzy:
-
Jozwik, E.
Kafel, S.
Uradzinski, J. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/872329.pdf
- Data publikacji:
- 1990
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
glukoza
krew zwierzeca
produkty peklowane
kwas mlekowy
odchylenia jakosciowe
zmiany barwy
bakterie kwasu mlekowego
mleko
wedliny - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1990, 41, 5-6
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł