Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zastosowanie chromatografii gazowej do oceny metody enzymatycznej opracowanej do oznaczeń pozostałości insektycydów fosforoorganicznych w owocach i warzywach

Tytuł:
Zastosowanie chromatografii gazowej do oceny metody enzymatycznej opracowanej do oznaczeń pozostałości insektycydów fosforoorganicznych w owocach i warzywach
Application of gas chromatography for evaluation of an enzymatic method elaborated for determination of organic-phosphorus insecticides residues in fruit and vegetables
Autorzy:
Zadrozinska, J.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/872285.pdf
Data publikacji:
1976
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
owoce
warzywa
pomidor
szpinak
insektycydy fosfoorganiczne
insektycydy fosforoorganiczne
oznaczanie
oznaczanie zawartosci
metody oznaczania
chromatografia gazowa
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1976, 27, 4
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies