- Tytuł:
-
Ocena niektórych metod oznaczania kwasu L-askorbinowego w przetworach owoców dzikiej róży
Ocenka nekotorykh metod oboznachenija L-askorbinovojj kisloty v produktakh prigotovlennykh iz fructov shipovnika
Evaluation of some methods for L-ascorbic acid determination in wild rose fruits - Autorzy:
-
Krauze, S.
Bozyk, Z.
Ciupinska, G. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/872178.pdf
- Data publikacji:
- 1963
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
kwas L-askorbinowy
oznaczanie
roza dzika
Rosa canina
przetwory owocowe
owoce mrozone
L-ascorbic acid
wild rose
fruit product
frozen fruit - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1963, 14, 1
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł