Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zmiany zawartości azotanów i azotynów w warzywach i przetworach warzywnych oraz witaminy C w białej kapuście kiszonej

Tytuł:
Zmiany zawartości azotanów i azotynów w warzywach i przetworach warzywnych oraz witaminy C w białej kapuście kiszonej
IZMENENIJA SODERZHANIJA NITRATOW I NITRITOW W OBOSHHAKH I OBOSHHNYKH PRODUKTAKH A TAKZHE WITAMINA C W BELOJJ KAPUSTE
CHANGES OF THE LEVELS OF NITRATES AND NITRITES IN VEGETABLES, AND PROCESSED VEGETABLES, AND VITAMIN C LEVEL IN WHITE SAUERKRAUT
Autorzy:
Nabrzyski, M.
Gajewska, R.
Bossy, G.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/871695.pdf
Data publikacji:
1989
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1989, 40, 3
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies