Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

O zawartosci cyny i żelaza w niektórych polskich konserwach rybnych

Tytuł:
O zawartosci cyny i żelaza w niektórych polskich konserwach rybnych
Soderzhanie olova i zheleza v nekotorykh rybnykh konservakh
The influence of the time of storage on the zinc and iron content in canned fish products
Autorzy:
Wierzchowski, J.
Severin, M.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/871680.pdf
Data publikacji:
1957
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
konserwy rybne
puszki metalowe
zawartosc cyny
zawartosc zelaza
blacha ocynowana
korozja
przechowywanie
czas przechowywania
tinned fish
tin
metal packaging
tin content
iron content
corrosion
storage
storage time
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1957, 08, 5
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies