- Tytuł:
-
Ocena higieniczna mrożonych filetów z dorsza bałtyckiego
Gigienicheskaja ocenka kotlrtov iz baltinskojj treski
Hygienic evaluation of frozen fillets from baltic cod - Autorzy:
-
Czarnowska, W.
Ganowiak, Z.
Wierzchowski, J. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/871668.pdf
- Data publikacji:
- 1962
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
gospodarka rybna
dorsz baltycki
przetworstwo rybne
obrobka reczna
obrobka mechaniczna
filety rybne
stan sanitarno-higieniczny
mikroorganizmy
fishing industry
Baltic cod
fish processing
manual treatment
fish fillet
sanitary condition
hygienic condition
microorganism - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1962, 13, 1
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł