Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badania nad wykorzystywaniem żelaza z pieczywa wzbogaconego. Cz. III. Wykorzystanie żelaza przez szczury laboratoryjne z sucharków wzbogaconych

Tytuł:
Badania nad wykorzystywaniem żelaza z pieczywa wzbogaconego. Cz. III. Wykorzystanie żelaza przez szczury laboratoryjne z sucharków wzbogaconych
Studies on utilization of iron from enriched bread. Part. III. Utilization of iron from enriched toasts by laboratory rats
Autorzy:
Czarnowska-Misztal, E.
Rutkowska, U.
Rakowska, M.
Szkilladziowa, W.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/871656.pdf
Data publikacji:
1977
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
szczury
zwierzeta doswiadczalne
zelazo
suchary
przyrost masy ciala
masa ciala
badania naukowe
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1977, 28, 2
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies