Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zawartość choliny w niektórych grzybach jadalnych i niejadalnych

Tytuł:
Zawartość choliny w niektórych grzybach jadalnych i niejadalnych
Kolichestvo kholina v nekotorykh s'edobnykh i nes'edobnykh gribakh
Choline content in some species of edible and nonedible mushrooms
Autorzy:
Kotomska, Z.
Mlodecki, H.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/871592.pdf
Data publikacji:
1962
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
cholina
zawartosc
grzyby jadalne
grzyby niejadalne
oznaczanie
choline
content
mushroom
inedible mushroom
determination
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1962, 13, 4
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies