- Tytuł:
-
Dalsze badania nad wykrywaniem drobnoustrojów wywołujących zepsucie miękiszu pieczywa
Dalnejjshie issledovanija nad obnaruzheniem mikroorganizmov v mjakishe khlebnykh izdelijj
Further studies on microflora causing crumb deterioration in bread - Autorzy:
- Bojankiewicz, M.
- Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/871550.pdf
- Data publikacji:
- 1962
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
pieczywo
psucie sie zywnosci
mikroorganizmy
Bacillus subtilis
bakterie przetrwalnikujace
Bacillus cereus
Bacillus licheniformis
Bacillus firmus
Bacillus macerans
Bacillus polymyxa
bread
food spoilage
microorganism
persistent bacteria - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1962, 13, 1
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł