- Tytuł:
-
Wpływ wymiału pszenicy i żyta na zawartość kwasów tłuszczowych w mąkach
The effect of wheat and rye grinding on the content of fatty acids in flour - Autorzy:
-
Daniewski, M.
Mielniczuk, Z.
Bojanowicz, W. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/871441.pdf
- Data publikacji:
- 1973
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
pszenica
zyto
zawartosc kwasow tluszczowych
maka
kwasy tluszczowe
ziarna
chromatografia gazowa
Polska - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1973, 24, 3
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł