- Tytuł:
-
Metodyczne uwarunkowania pomiaru ilości tryptofanu w produktach mięsnych
Methodological factors to be considered in determining tryptophan contents of meat products - Autorzy:
-
Janitz, W.
Korzeniowska, L. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/871380.pdf
- Data publikacji:
- 1976
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
mieso
tryptofan
zawartosc tryptofanu
oznaczanie
oznaczanie zawartosci
metody oznaczania
hydroliza
wyniki badan - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1976, 27, 6
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł