Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badania biologiczne wartości żywieniowej tłuszczów jadalnych Część III. Wpływ wybranych tłuszczów na zmiany morfologiczne różnych narządów

Tytuł:
Badania biologiczne wartości żywieniowej tłuszczów jadalnych Część III. Wpływ wybranych tłuszczów na zmiany morfologiczne różnych narządów
Biological investigations on the nutritional value of edible fats Part III. The effect of selected fats on morphological changes in various organs
Autorzy:
Ziemlanski, S.
Opuszynska, T.
Krus, S.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/871289.pdf
Data publikacji:
1972
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
tluszcze jadalne
wartosc zywieniowa
badania biologiczne
cechy morfologiczne
szczury Wistar
odmiany roslin
olej rzepakowy
kwas erukowy
badania naukowe
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1972, 23, 6
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies