- Tytuł:
-
Oznaczanie malationu i malaoksonu - w owocach i warzywach
Determination of the malathion and malaoxon contents in fruits and vegetables - Autorzy:
- Zadrozinska, J.
- Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/871261.pdf
- Data publikacji:
- 1972
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
malation
malaokson
owoce
warzywa
jablka
czeresnie
pomidory
kapusta
szpinak
chromatografia cienkowarstwowa
metody enzymatyczne - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1972, 23, 1
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł