Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Problematyka innowacyjności przedsiębiorstw przemysłu spożywczego

Tytuł:
Problematyka innowacyjności przedsiębiorstw przemysłu spożywczego
Issues of innovation of enterprises from the food industry
Autorzy:
Chadrzynski, M.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/869970.pdf
Data publikacji:
2011
Wydawca:
The Polish Association of Agricultural and Agribusiness Economists
Źródło:
Roczniki Naukowe Stowarzyszenia Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu; 2011, 13, 1
1508-3535
2450-7296
Język:
polski
Prawa:
CC BY: Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 PL
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
W opracowaniu omówiono wybrane zagadnienia dotyczące działalności innowacyjnej przedsiębiorstw przemysłu spożywczego. Przedstawiono ogólne wskaźniki innowacyjności polskiej gospodarki oraz przedsiębiorstw ogółem. W szczególności skupiono się na nakładach i podjęto próbę określenia efektów działalności innowacyjnej przedsiębiorstw sektora spożywczego.

In the study chosen issues concerning the innovative activity of enterprises of the food industry were discussed. Total rates of the innovation of the Polish economy and enterprises were described with the whole. In particular they concentrated on the expenditure and they made an attempt at determining effects of the innovative activity of food business operators.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies