Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zadania Kodeksu Żywnościowego FAO/WHO w systemie zapewnienia bezpieczeństwa i jakości żywności

Tytuł:
Zadania Kodeksu Żywnościowego FAO/WHO w systemie zapewnienia bezpieczeństwa i jakości żywności
The tasks of Codex Alimentarius FAO/WHO in the system of assurance of food safety and quality
Autorzy:
Kwiatek, K.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/861482.pdf
Data publikacji:
2010
Wydawca:
Krajowa Izba Lekarsko-Weterynaryjna
Tematy:
zywnosc
jakosc
bezpieczenstwo zywnosci
zapewnienie bezpieczenstwa
Kodeks Zywnosciowy
Komisja Kodeksu Zywnosciowego
struktura organizacyjna
zadania
Źródło:
Życie Weterynaryjne; 2010, 85, 10
0137-6810
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies