- Tytuł:
-
Przetworzone białko zwierzęce - aktualne aspekty stosowania i wykrywania
Processed animal protein - novel aspects of use and detection - Autorzy:
-
Weiner, A.
Kwiatek, K.
Paprocka, I.
Golebiowska, A. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/860112.pdf
- Data publikacji:
- 2014
- Wydawca:
- Krajowa Izba Lekarsko-Weterynaryjna
- Tematy:
-
srodki zywienia zwierzat
pasze
przetworzone bialko zwierzece
zakaz stosowania
wystepowanie
wykrywanie
metody analizy
metody mikroskopowe
lancuchowa reakcja polimerazy
bezpieczenstwo pasz
przepisy prawne - Źródło:
-
Życie Weterynaryjne; 2014, 89, 05
0137-6810 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł