Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Choroby odzwierzęce u ludzi oraz obecność bakteryjnych czynników etiologicznych u zwierząt i w żywności w krajach Unii Europejskiej w 2016 r.

Tytuł:
Choroby odzwierzęce u ludzi oraz obecność bakteryjnych czynników etiologicznych u zwierząt i w żywności w krajach Unii Europejskiej w 2016 r.
Zoonoses in humans and presence of their etiological agents in animals and in food in the European Union Member States in 2016
Autorzy:
Osek, J.
Wieczorek, K.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/859781.pdf
Data publikacji:
2018
Wydawca:
Krajowa Izba Lekarsko-Weterynaryjna
Tematy:
Unia Europejska
zywnosc pochodzenia zwierzecego
czynniki chorobotworcze
bakterie
choroby czlowieka
choroby odzwierzece
kampylobakterioza
salmoneloza
jersynioza
listerioza
goraczka Q
bruceloza
gruzlica
wystepowanie
Europejski Urzad ds.Bezpieczenstwa Zywnosci
Europejskie Centrum ds. Zapobiegania i Kontroli Chorób
raporty
rok 2016
Źródło:
Życie Weterynaryjne; 2018, 93, 03
0137-6810
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies