Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wymagania konsumentów a stosowanie dodatków w produkcji żywności tradycyjnej i wzbogaconej

Tytuł:
Wymagania konsumentów a stosowanie dodatków w produkcji żywności tradycyjnej i wzbogaconej
Consumers demands and supplementation of traditional and fortified food
Autorzy:
Czech-Zalubska, K.
Domachowska, K.
Anusz, K.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/859519.pdf
Data publikacji:
2019
Wydawca:
Krajowa Izba Lekarsko-Weterynaryjna
Tematy:
zywnosc
zywnosc tradycyjna
zywnosc wzbogacona
produkcja zywnosci
dodatki do zywnosci
wymagania konsumentow
Źródło:
Życie Weterynaryjne; 2019, 94, 02
0137-6810
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies