- Tytuł:
-
Wymagania konsumentów a stosowanie dodatków w produkcji żywności tradycyjnej i wzbogaconej
Consumers demands and supplementation of traditional and fortified food - Autorzy:
-
Czech-Zalubska, K.
Domachowska, K.
Anusz, K. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/859519.pdf
- Data publikacji:
- 2019
- Wydawca:
- Krajowa Izba Lekarsko-Weterynaryjna
- Tematy:
-
zywnosc
zywnosc tradycyjna
zywnosc wzbogacona
produkcja zywnosci
dodatki do zywnosci
wymagania konsumentow - Źródło:
-
Życie Weterynaryjne; 2019, 94, 02
0137-6810 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł