- Tytuł:
-
Zabiegi dezynfekcji, dezynsekcji i deratyzacji jako ważne elementy higieny w łańcuchu żywnościowym
Disinfection, insect and pest control as important hygiene elements in the food chain - Autorzy:
-
Kwiatek, K.
Osinski, Z.
Przenioslo-Siwczynska, M.
Kukier, E. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/859433.pdf
- Data publikacji:
- 2015
- Wydawca:
- Krajowa Izba Lekarsko-Weterynaryjna
- Tematy:
-
zywnosc
bezpieczenstwo zywnosci
lancuch paszowy
lancuchy pokarmowe
higiena zywnosci
dezynfekcja
dezynsekcja
deratyzacja
przepisy prawne
Rozporzadzenie Komisji 216-2014
Rozporzadzenie Komisji 217-2014 - Źródło:
-
Życie Weterynaryjne; 2015, 90, 02
0137-6810 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł