Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zabiegi dezynfekcji, dezynsekcji i deratyzacji jako ważne elementy higieny w łańcuchu żywnościowym

Tytuł:
Zabiegi dezynfekcji, dezynsekcji i deratyzacji jako ważne elementy higieny w łańcuchu żywnościowym
Disinfection, insect and pest control as important hygiene elements in the food chain
Autorzy:
Kwiatek, K.
Osinski, Z.
Przenioslo-Siwczynska, M.
Kukier, E.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/859433.pdf
Data publikacji:
2015
Wydawca:
Krajowa Izba Lekarsko-Weterynaryjna
Tematy:
zywnosc
bezpieczenstwo zywnosci
lancuch paszowy
lancuchy pokarmowe
higiena zywnosci
dezynfekcja
dezynsekcja
deratyzacja
przepisy prawne
Rozporzadzenie Komisji 216-2014
Rozporzadzenie Komisji 217-2014
Źródło:
Życie Weterynaryjne; 2015, 90, 02
0137-6810
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies