- Tytuł:
-
Wpływ sezonu na wartość użytkową i właściwości fizykochemiczne mięsa wybranych gatunków ryb pochodzących z polskiej akwakultury
The effect of the fishing season on the use value and physicochemical properties of the meat of selected fish species reared in Polish aquaculture - Autorzy:
- Kaliniak, A.
- Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/843901.pdf
- Data publikacji:
- 2019
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Zootechniczne
- Tematy:
-
akwakultury
ryby
karp
pstrag teczowy
amur bialy
szczupak
lin
pomiary morfometryczne
wartosc uzytkowa
mieso ryb
wlasciwosci fizykochemiczne
sezon polowowy - Źródło:
-
Roczniki Naukowe Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego; 2019, 15, 3
1733-7305 - Język:
- polski
- Prawa:
- CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł