- Tytuł:
-
Badania nad wpływem dodatku ziół do letniej diety owiec na wydatek sera podpuszczkowego typu bundz i jego wartość odżywczą
The influence of the addition of herbs to the summer diet of sheep on the yield of bundz rennet cheese and its nutritional value - Autorzy:
-
Jarzynowska, A.
Peter, E. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/843756.pdf
- Data publikacji:
- 2018
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Zootechniczne
- Tematy:
-
owce
zywienie zwierzat
zywienie letnie
dodatki paszowe
ziola
mleko owcze
sery podpuszczkowe
bundz
wydatek sera
wartosc odzywcza - Źródło:
-
Roczniki Naukowe Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego; 2018, 14, 2
1733-7305 - Język:
- polski
- Prawa:
- CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł