Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badania nad wpływem dodatku ziół do letniej diety owiec na wydatek sera podpuszczkowego typu bundz i jego wartość odżywczą

Tytuł:
Badania nad wpływem dodatku ziół do letniej diety owiec na wydatek sera podpuszczkowego typu bundz i jego wartość odżywczą
The influence of the addition of herbs to the summer diet of sheep on the yield of bundz rennet cheese and its nutritional value
Autorzy:
Jarzynowska, A.
Peter, E.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/843756.pdf
Data publikacji:
2018
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Zootechniczne
Tematy:
owce
zywienie zwierzat
zywienie letnie
dodatki paszowe
ziola
mleko owcze
sery podpuszczkowe
bundz
wydatek sera
wartosc odzywcza
Źródło:
Roczniki Naukowe Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego; 2018, 14, 2
1733-7305
Język:
polski
Prawa:
CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies