- Tytuł:
-
Zmiany jakości jaj konsumpcyjnych w zależności od sposobu i czasu przechowywania
Changes in the quality of table eggs depending on storage method and time - Autorzy:
-
Kopacz, M.
Drazbo, A. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/843508.pdf
- Data publikacji:
- 2018
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Zootechniczne
- Tematy:
-
produkty drobiarskie
jaja spozywcze
przechowywanie
warunki przechowywania
temperatura przechowywania
czas przechowywania
jakosc jaj - Źródło:
-
Roczniki Naukowe Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego; 2018, 14, 3
1733-7305 - Język:
- polski
- Prawa:
- CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł