Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zmiany jakości jaj konsumpcyjnych w zależności od sposobu i czasu przechowywania

Tytuł:
Zmiany jakości jaj konsumpcyjnych w zależności od sposobu i czasu przechowywania
Changes in the quality of table eggs depending on storage method and time
Autorzy:
Kopacz, M.
Drazbo, A.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/843508.pdf
Data publikacji:
2018
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Zootechniczne
Tematy:
produkty drobiarskie
jaja spozywcze
przechowywanie
warunki przechowywania
temperatura przechowywania
czas przechowywania
jakosc jaj
Źródło:
Roczniki Naukowe Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego; 2018, 14, 3
1733-7305
Język:
polski
Prawa:
CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies