Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ żywienia kurcząt brojlerów mieszankami o zwiększonym poziomie metioniny na jakość mięśni piersiowych w różnym czasie przechowywania próżniowego w warunkach chłodniczych

Tytuł:
Wpływ żywienia kurcząt brojlerów mieszankami o zwiększonym poziomie metioniny na jakość mięśni piersiowych w różnym czasie przechowywania próżniowego w warunkach chłodniczych
The effect of increased methionine in broiler chicken diets on the quality of breast muscles at different times of vacuum storage under refrigeration
Autorzy:
Zonenberg, L.
Drazbo, A.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/843381.pdf
Data publikacji:
2018
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Zootechniczne
Tematy:
drob
brojlery kurze
zywienie zwierzat
mieszanki paszowe
poziom metioniny
mieso drobiowe
jakosc miesa
pakowanie prozniowe
przechowywanie chlodnicze
czas przechowywania
Źródło:
Roczniki Naukowe Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego; 2018, 14, 2
1733-7305
Język:
polski
Prawa:
CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies