- Tytuł:
-
Wpływ żywienia kurcząt brojlerów mieszankami o zwiększonym poziomie metioniny na jakość mięśni piersiowych w różnym czasie przechowywania próżniowego w warunkach chłodniczych
The effect of increased methionine in broiler chicken diets on the quality of breast muscles at different times of vacuum storage under refrigeration - Autorzy:
-
Zonenberg, L.
Drazbo, A. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/843381.pdf
- Data publikacji:
- 2018
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Zootechniczne
- Tematy:
-
drob
brojlery kurze
zywienie zwierzat
mieszanki paszowe
poziom metioniny
mieso drobiowe
jakosc miesa
pakowanie prozniowe
przechowywanie chlodnicze
czas przechowywania - Źródło:
-
Roczniki Naukowe Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego; 2018, 14, 2
1733-7305 - Język:
- polski
- Prawa:
- CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł