- Tytuł:
-
Przydatność kulinarna i technologiczna mięsa tuczników trójrasowych (landrace x yorkshire) x duroc i (landrace x yorkshire) x hampshire
Culinary and technological suitability of pork obtained from three-way cross fatteners (Landrace x Yorkshire) x Duroc and (Landrace x Yorkshire) x Hampshire - Autorzy:
-
Sieczkowska, H.
Zybert, A.
Krzecio-Nieczyporuk, E.
Antosik, K.
Tarczynski, K.
Kocwin-Podsiadla, M. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/843151.pdf
- Data publikacji:
- 2017
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Zootechniczne
- Tematy:
-
trzoda chlewna
tuczniki
mieszance trojrasowe
mieszance [landrace x yorkshire] x duroc
mieszance [landrace x yorkshire] x hampshire
mieso wieprzowe
jakosc miesa
przydatnosc kulinarna
przydatnosc technologiczna - Źródło:
-
Roczniki Naukowe Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego; 2017, 13, 4
1733-7305 - Język:
- polski
- Prawa:
- CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł