Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Parametry jakosci bulw w konfekcjonowaniu ziemniaka jadalnego

Tytuł:
Parametry jakosci bulw w konfekcjonowaniu ziemniaka jadalnego
Autorzy:
Nowacki, W
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/835799.pdf
Data publikacji:
2000
Wydawca:
Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
Tematy:
konfekcjonowanie
parametry jakosciowe
ziemniaki
oferty handlowe
przydatnosc odmian
bulwy
ranking
ziemniaki jadalne
packing
qualitative parameter
potato
trade offer
cultivar suitability
tuber
edible potato
Źródło:
Ziemniak Polski; 2000, 3; 2-8
1425-4263
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies