Tytuł pozycji:
Zmiany zawartości tokoferoli i kwasów tłuszczowych w olejach tłoczonych na zimno z orzechów włoskich, laskowych i z migdałów
- Tytuł:
-
Zmiany zawartości tokoferoli i kwasów tłuszczowych w olejach tłoczonych na zimno z orzechów włoskich, laskowych i z migdałów
Changes in the concentrations of tocopherols and fatty acids in cold pressed oils manufactured from walnuts, hazelnuts and almonds
- Autorzy:
-
Jasinska-Stepniak, A.
- Powiązania:
-
https://bibliotekanauki.pl/articles/833981.pdf
- Data publikacji:
-
2009
- Wydawca:
-
Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
- Źródło:
-
Rośliny Oleiste - Oilseed Crops; 2009, 30, 2
1233-8273
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
-
Biblioteka Nauki
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie