- Tytuł:
- Ocena wybranych wskaznikow jakosciowych przechowywanej oliwy extra virgin
- Autorzy:
-
Flaczyk, E
Rudzinska, M.
Gorecka, D.
Szczepaniak, B.
Klimczak, S.
Korczak, J. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/833957.pdf
- Data publikacji:
- 2004
- Wydawca:
- Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
- Tematy:
-
przechowywanie
oliwa z oliwek
oliwa extra virgin
stabilnosc oksydatywna
jakosc
storage
olive oil
extra virgin olive oil
oxidative stability
quality - Źródło:
-
Rośliny Oleiste - Oilseed Crops; 2004, 25, 1; 213-224
1233-8273 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł