- Tytuł:
-
Ocena wlasciwosci przeciwutleniajacych hydrolizatow bialkowych sruty rzepakowej w wybranych testach
The evaluation of antioxidant activity of protein hydrolysates obtained from rapeseed meal in selected tests - Autorzy:
-
Jedrusek-Golinska, A
Korczak, J.
Bialas, W.
Hes, M.
Gramza, A. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/833926.pdf
- Data publikacji:
- 2006
- Wydawca:
- Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
- Tematy:
-
sruta rzepakowa
hydrolizaty bialkowe
wlasciwosci przeciwutleniajace
test Rancimat
test Oxidograph
rapeseed meal
protein hydrolysate
antioxidative property
Rancimat test
Oxidograph test - Źródło:
-
Rośliny Oleiste - Oilseed Crops; 2006, 27, 1; 107-117
1233-8273 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł