- Tytuł:
-
Wplyw warunkow przechowywania oliwy 'extra virgin' na zawartosc polifenoli, steroli i skwalenu oraz stabilnosc oksydacyjna
Influence of storage conditions of 'extra virgin' olive oils on polyphenols, sterols and squalene content and oxidative stability - Autorzy:
-
Flaczyk, E
Rudzinska, M.
Kobus, J.
Gorecka, D. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/833889.pdf
- Data publikacji:
- 2006
- Wydawca:
- Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
- Tematy:
-
przechowywanie
warunki przechowywania
oliwa extra virgin
polifenole
sterole
skwalen
stabilnosc oksydatywna
storage
storage condition
extra virgin olive oil
polyphenol
sterol
squalene
oxidative stability - Źródło:
-
Rośliny Oleiste - Oilseed Crops; 2006, 27, 1; 129-141
1233-8273 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł