Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw procesu smazenia na zawartosc steroli i zmiany jakosci czesciowo uwodornionego oleju rzepakowego

Tytuł:
Wplyw procesu smazenia na zawartosc steroli i zmiany jakosci czesciowo uwodornionego oleju rzepakowego
Effect of frying on the content of sterols and changes of quality of partially hydrogenated rapeseed oil
Autorzy:
Kmiecik, D
Korczak, J.
Rudzinska, M.
Jelen, H.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/833699.pdf
Data publikacji:
2006
Wydawca:
Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
Tematy:
smazenie
sterole
olej rzepakowy
jakosc
frytura
fitosterole
zmiany zawartosci
frying
sterol
rapeseed oil
quality
frying fat
phytosterol
content change
Źródło:
Rośliny Oleiste - Oilseed Crops; 2006, 27, 1; 119-128
1233-8273
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies