- Tytuł:
-
Wplyw procesu smazenia na zawartosc steroli i zmiany jakosci czesciowo uwodornionego oleju rzepakowego
Effect of frying on the content of sterols and changes of quality of partially hydrogenated rapeseed oil - Autorzy:
-
Kmiecik, D
Korczak, J.
Rudzinska, M.
Jelen, H. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/833699.pdf
- Data publikacji:
- 2006
- Wydawca:
- Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
- Tematy:
-
smazenie
sterole
olej rzepakowy
jakosc
frytura
fitosterole
zmiany zawartosci
frying
sterol
rapeseed oil
quality
frying fat
phytosterol
content change - Źródło:
-
Rośliny Oleiste - Oilseed Crops; 2006, 27, 1; 119-128
1233-8273 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł