Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw poekstrakcyjnej sruty z rzepaku podwojnie ulepszonego i dodatku fitazy mikrobiologicznej w zywieniu tucznikow na wzrost, jakosc tusz i strawnosc skladnikow pokarmowych

Tytuł:
Wplyw poekstrakcyjnej sruty z rzepaku podwojnie ulepszonego i dodatku fitazy mikrobiologicznej w zywieniu tucznikow na wzrost, jakosc tusz i strawnosc skladnikow pokarmowych
Autorzy:
Krasucki, W
Grela, E.R.
Szafran, K.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/833569.pdf
Data publikacji:
2000
Wydawca:
Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
Tematy:
zywienie zwierzat
trzoda chlewna
sruta poekstrakcyjna
sruta rzepakowa
wspolczynnik strawnosci
dodatki paszowe
tusze wieprzowe
rzepak dwuzerowy
jakosc tusz
fitaza mikrobiologiczna
tuczniki
animal feeding
pig
rapeseed meal
extracted rapeseed meal
digestibility coefficient
feed additive
boar carcass
double-improved cultivar
rape
carcass quality
microbial phytase
fattener
Źródło:
Rośliny Oleiste - Oilseed Crops; 2000, 21, 2; 569-575
1233-8273
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies