Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Charakterystyka niektorych margaryn i 'mixow' krajowych z uwzglednieniem zmiennosci skladu kwasow tluszczowych

Tytuł:
Charakterystyka niektorych margaryn i 'mixow' krajowych z uwzglednieniem zmiennosci skladu kwasow tluszczowych
Autorzy:
Jerzewska, M
Ptasznik, S.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/833304.pdf
Data publikacji:
2001
Wydawca:
Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
Tematy:
zywnosc
kwasy tluszczowe
margaryny mix
margaryna
food
fatty acid
mix margarine
margarine
Źródło:
Rośliny Oleiste - Oilseed Crops; 2001, 22, 1; 223-238
1233-8273
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies